Wat we doen

Onze diensten

Afhankelijk van uw vraag, biedt Gardenier HRM Support verschillende ondersteuningsmogelijkheden bij personele vraagstukken.
Wij werken altijd met een vast uurtarief.

HR-project

Uw bedrijf heeft niet de capaciteit of de kennis om bepaalde HR-zaken te begeleiden of beleidsregels op te stellen? Wij kunnen afgebakende HR-opdrachten voor u uitvoeren.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • begeleiding bij ontslagkwesties
  • begeleiding bij verzuimkwesties
  • opstellen van functieprofielen
  • opstellen van werving- en selectiebeleid
  • implementeren van voortgangsgesprekken
  • screening van en advisering over arbeidsovereenkomsten
  • opstellen van introductiebeleid

HR interim adviseur

Heeft u een kleinere organisatie en heeft u geen medewerker in dienst die zich specifiek met personeelszaken bezighoudt? Worden uw personele kwesties er even door iemand bij gedaan, maar kosten deze vervolgens heel veel tijd? Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van de inzet van een HR-adviseur. De HR-adviseur neemt u de dagelijkse personeelszaken uit handen. Dit kan voor een of meerdere dagdelen per week en voor een korte of langere periode.

HR interim project

Regelmatig krijgen wij de vraag om bijvoorbeeld functioneringsgesprekken te implementeren. Vaak blijkt na onderzoek dat cruciale onderdelen om hieraan een goede uitvoering te geven ontbreken. Dit kunnen bijvoorbeeld een organogram of functieprofielen zijn.

Bij het uitvoeren van HR interim projecten wordt projectmatige ondersteuning geboden, waarbij de werkzaamheden bij voorkeur voornamelijk in-house bij de opdrachtgever worden uitgevoerd. Denk hierbij aan een halve of een hele dag per week. Samen met u kijken wij naar de vraag en het beoogde resultaat. Veelal zal eerst een inventarisatie van uw organisatie worden gemaakt, waarna een plan van aanpak inzicht geeft in de te nemen stappen en de duur van het project. Hierdoor liggen de verwachtingen en het eindresultaat vooraf vast.

De kracht van samenwerken

Gardenier HRM Support werkt niet voor opdrachtgevers, maar werkt met ze samen.

  • 06 – 53417013