Personeelsmanagement, HR advies, Werving & selectie

REFERENTIES

Eva Klat - Mobiliteitsmanager bij Gemeente Groningen (2015)

Ik heb Linda leren kennen als een zeer deskundige HRM-adviseur. Woorden die haar o.a. omschrijven zijn professioneel, passie voor het HR vak, communicatief sterk en integer. Ze heeft veel ervaring waardoor ze een waardevolle sparringpartner is op het gebied van alle HRM-vraagstukken. Kortom een vakvrouw pur sang.

Jan Willem Van Den Berg – Sales Director Amca Hydraulic Fluid Power (2014)

AMCA heeft van het begin 2012 tot begin 2014 Linda ingehuurd voor het maken van een HRM beleidsplan. Vanuit "het praktisch niets" heeft ze een goede basis gelegd voor het verder uitbouwen van dit plan. Wegens een tegenvallende markt hebben we deze werkzaamheden helaas moeten stop zetten.

Tijdens deze twee jaar kijk ik met veel plezier terug op de prettige samenwerking met Linda. Linda is een absolute vakvrouw ,werkt gestructureerd, is loyaal, integer en staat ( ook na werktijd) altijd voor je klaar.

Ik ben er van overtuigd dat ze elke andere organisatie op deze zelfde wijze kan versterken.

Junmin Zinnack - HR Director XCMG Europe (April 2014)

Linda is a very kind colleague who has got very good professional skills and communicative as it is required by the HR Job.

Paul Schut – General Manager Amca Hydraulic Fluid Power (Febr. 2014)

I worked with Linda for a period of more than one year and highly recommend her HR services. In a turnaround situation she has been a solid asset on our team to organise and structure the HR side of the operation. I also believe we had good value for our money and enjoyed her positive attitude.

Alex Alt - Controller Delta Biovalue (2010)

Ik heb over een periode van ruim 2 jaar met Linda mogen samenwerken. Ik heb Linda ervaren als zeer 'hands-on'. Ik heb gezien dat Linda in staat haar geadviseerde HRM beleid ook daadwerkelijk kan implementeren. Haar raakvlakken zijn divers. Van het opstellen van contracten, het begeleiden van een selectieprocedure tot aan de implementatie van een competentiemanagement systeem. Ze is als HRM'er goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Linda is een HRM'er die in staat is te focussen op organisatiedoelen zonder het sociale en communicatieve aspect van haar functie uit het oog te verliezen.

Monique Arends – Office, PR & Communicatie Manager Delta Biovalue (2010)
Linda is a reliable and honest person. In her work, she is a perfectionist and her commitment provides the necessary dot the i. Linda knows on the basis of facts to form a sound advice and always provides a listening ear. She has half a word enough to know what is asked of her and is 24 hours a day for you. Linda is an absolute professional and a very pleasant person to work with.

Danny Rieske - Directeur AMK Inventis (2010)

Onlangs heb ik Gardenier HRM Support ingeschakeld voor de werving en selectie van een nieuwe collega in de functie van junior consultant. Ik kende Linda al via een opdrachtgever waarvoor wij beiden werkzaamheden hebben verricht. Zodoende wist ik dat ze over de kennis en expertise beschikt om deze klus te klaren. Mijn verwachtingen zijn zondermeer waargemaakt. Binnen zeer korte tijd werden een aantal kandidaten geselecteerd en inmiddels is ons team versterkt met een van deze kandidaten. Mijn conclusie: Linda Gardenier is een gedegen professional die weet van aanpakken en ze is in staat om binnen korte tijd resultaten te boeken.

Marquerithe Verheul - Directeur DELTA Biovalue BV in (2009)

Gardenier HRM support zorgt voor een professionele invulling van uw HR beleid, in elke fase van uw onderneming." Zowel bij de opstart als ook bij een verdere professionalisering en detaillering heeft Gardenier HRM support een uitstekende job geleverd bij DELTA Biovalue. Efficiënt, betrokken, no-nonsense en toegankelijk voor medewerkers op ieder niveau, zijn de steekwoorden die mij direct te binnen schieten. Gecombineerd met gedegen vakkennis kan ik Gardenier HRM Support van harte aanbevelen!

Jeannine Haze - Directeur Orsel c.s. acc.adm.-adviseurs (2009)

Voor het vinden van een nieuwe werknemer hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Gardenier HRM Support. Na een uitgebreide intake is Linda hiermee aan de slag gegaan en heeft erg goed begrepen wat onze wensen waren en in welke hoek er moest worden gezocht. Door haar inzet, inventiviteit en bevlogenheid hebben wij iemand gevonden die uitstekend bij ons past en heeft zij ons daarmee alle werkzaamheden m.b.t. de sollicitatieprocedure uit handen genomen.