Personeelsmanagement, HR advies, Werving & selectie

De kracht van samenwerken

Gardenier HRM Support werkt niet voor opdrachtgevers, maar werkt met ze samen.

De specialisatie van Gardenier HRM Support is Human Resources Management (HRM), ook wel bekend als personeelszaken of personeelsdiensten. Gardenier HRM Support adviseert en biedt ondersteuning bij het ontwikkelen, implementeren en toepassen van personeelsbeleid. Goed en tevreden personeel bepaalt immers voor een groot deel het bedrijfsresultaat.

Gardenier HRM Support richt zich op het adviseren en ondersteunen van (MKB) ondernemers bij vraagstukken van personele en organisatorische aard. Vanuit onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met u mee te denken, praktische oplossingen te bieden en uit te voeren.

Elke organisatie is uniek en vraagt om een eigen, op maat gesneden aanpak. Door onze ruime praktijkervaring weten we voor elke organisatie het perfect passende personeelsplan op te stellen. Gardenier HRM Support focust op een goede balans tussen de belangen van de organisatie en die van de medewerkers. Aandacht voor het personeel en hun werksituatie vormt de basis van het succes van een bedrijf. Dit uitgangspunt is tevens het onderscheidend vermogen van Gardenier HRM Support.

Nadat we samen met de opdrachtgever de performance verbeterd hebben, kan de opdrachtgever er samen met het personeel de schouders weer onder zetten!
 

De kracht van Gardenier HRM Support:

  • Flexibel en op maat inzetbaar
  • Hands-on mentaliteit
  • Praktisch en slagvaardig
  • Integer
  • Betrokken
  • Op maat gesneden aanpak